Baking is a piece of cake

Wie is Crumble?

Crumble wordt gerund door een team van 6 enthousiastelingen en bakliefhebbers. Voorheen ging Crumble onder de naam Boter & Bloem, Door een verandering van eigenaren is dit Crumble geworden. Benieuwd wie dat zijn? Check onze foto’s op de website, dit zijn (bijna) allemaal medewerkers!

Wie pakt mijn box in?

Dat doen we helemaal zelf! Alles wordt zorgvuldig afgewogen en verpakt vanuit ons Crumble kantoor in Groningen.

Ik kan helemaal niet bakken!

Onzin, iedereen kan bakken! Onze receptkaarten zijn getest door de meest onervaren bakkers onder onze collega’s en daarom ontzettend foolproof. Daarnaast worden er extra tips & tricks op de receptkaarten gegeven om je alle trucjes van het vak te leren.

Ik ben een ervaren bakker, is een bakbox dan nog wel leuk?

Bakken is altijd leuk! Het gemak van Crumble zit hem in het feit dat je alles in huis krijgt om het recept te maken, zo houd je minder ingrediënten over in je kast en hoef je niet naar de supermarkt! We hebben ook wat meer uitdagende recepten op onze website staan, zoals de kasteeltjes en de citroen tartelettes.

Ik ben influencer zou graag een box van jullie promoten via social media!

Met enige regelmaat werken we samen met influencers die onze boxen onder de aandacht brengen. Stuur een mailtje naar [email protected] om te vragen naar de mogelijkheden!

Kan ik ook een abonnement afsluiten?

Het is (nog) niet mogelijk om een abonnement af te sluiten. Wil je toch graag met regelmaat een box ontvangen? Stuur dan gerust even een mailtje naar [email protected] om te vragen naar de mogelijkheden!

Wanneer wordt mijn box verzonden?

Je box wordt de eerst volgende dinsdag of donderdag verzonden. Je ontvangt een Track & Trace zodra de box onderweg is. Wil je de box op een bepaalde datum laten verzenden? Neem dan gerust even contact op met [email protected] om dit te regelen!

Wat zijn de verzendkosten?

Voor gewone boxen bedragen de verzendkosten €3,90, voor brievenbusdozen betaal je €3,40 voor de verzending.

Ik zou graag een grote bestelling plaatsen met veel verschillende verzendadressen. Hoe kan ik dat het beste doen?

We hebben al meerdere zakelijke klanten bediend met ons concept! Stuur een mailtje naar [email protected] en we zullen altijd met je meedenken over de mogelijkheden!

Help! Mijn box is incompleet / er is iets opengebroken in mijn box!

Hoewel we dit natuurlijk liever niet hebben, kan het voorkomen dat jouw box incompleet is, of dat er iets is opengebroken. Omdat de Crumble boxen met pakketdiensten worden verzonden kan het zijn dat er iets in jouw box opengebroken is door een minder zachtaardige behandeling. Neem contact op met [email protected] om een passende oplossing te vinden.

Hoe kiezen jullie de recepten uit?

Onze recepten worden gekozen op basis van goede ideeën uit ons team, vaak gemotiveerd door lekkere trek. Het recept voor bijvoorbeeld de kasteeltjes is ontstaan uit een serieuze verslaving aan de gebakjes door een van onze collega’s. Dat recept moest dan ook net iets vaker getest worden dan normaal :-)

Wat zit er allemaal in een Crumble bakbox?

We streven ernaar om alle ingrediënten die je nodig hebt voor het bakken van een recept in een box te stoppen. Van de verse ingrediënten (fruit, eieren, slagroom) tot aan de kruiden (snufje zout) en het bakpapier. Hoewel sommige recepten ook een bakvormpje bevatten, leveren we (nog) geen andere keukenbenodigdheden in onze boxen.

Waar kopen jullie je ingrediënten?

We halen onze ingrediënten op verschillende plekken, waaronder leveranciers als De Notenshop/ Bas Boer Noten/ Baktotaal Bouwhuis, maar ook gewoon de supermarkt. We kopen onze ingrediënten het liefst lokaal in, daarom wordt al onze thee geleverd door Your Daily TeaCup.

Hoe vers zijn mijn verse ingrediënten?

Op de verse ingrediënten in de box wordt de houdbaarheidsdatum benoemd. Producten die gekoeld moeten worden, worden vastgemaakt aan een koelelement van Recycold. Dit element koelt de verse producten voor ongeveer 36 uur.

Ik ben allergisch! Hoe weet ik of ik een recept kan eten?

Bij elk recept op de website staan de ingrediënten en allergenen genoemd. Bij twijfel, stuur een mailtje naar [email protected] voor meer informatie!

Ik kan een recept niet eten door een allergie, kunnen jullie deze aanpassen? Het klinkt zo lekker!

Dit verschilt per recept, maar een op-maat-gemaakte box is zeker een mogelijkheid omdat we alles zelf inpakken. Wil je weten of een bepaald recept aangepast kan worden op basis van jouw allergie? Stuur een mailtje naar [email protected] en we helpen je verder!

Ik heb een goed idee voor een recept!

Goede ideeën zijn altijd welkom! Mail naar [email protected] en we zullen er zeker naar kijken!