Baking is a piece of cake

Baking is a piece of cake!

Of je nou elke week in de keuken staat of nog nooit meer dan een alleen-water-toevoegen brownie hebt gemaakt, met Crumble kan iedereen wat lekkers bakken. Geen stress van een ellenlange boodschappenlijst en een onmogelijk recept, bij ons bestel je een box waar alle ingrediënten afgewogen in zitten.

Gewogen keuzes

Onze medewerkers wegen de ingrediënten zorgvuldig voor je af. Van de bloem tot aan het snufje zout. Dit maakt dat je geen afweegfoutjes kan maken, en jouw aanrecht zo netjes blijft dat Robèrt van Beckhoven onder de indruk zou zijn. Alle ingrediënten gaan in zijn geheel in je recept, dus geen verspilling of potjes vanille-extract die jaren in je kasten blijven verstoffen!

Vegan, glutenvrij, lactosevrij…

We doen ons best om van zoveel mogelijk recepten een vegan, glutenvrije en/of lactosevrije variant te maken. We weten namelijk dat juist deze doelgroep soms moeite heeft om de juiste ingrediënten aan te schaffen! Nog niet al onze recepten zijn beschikbaar in deze varianten. Heb je hier een goed idee of recept voor? Let us know!

Allergenen

Bij elk recept staan de allergenen vermeld. Omdat we (nog) geen grote fabriekshallen tot onze beschikking hebben, worden noten en pinda’s bij ons in dezelfde omgeving verwerkt als de rest van de ingrediënten. Mocht je een erge noten- of pinda allergie hebben, dan kunnen we je helaas lastig verder helpen!

Ook zonder oven bakken met Crumble

Mensen die geen oven hebben, denken meestal dat ze niet kunnen bakken. Maar iedereen kan bakken met Crumble! Zelfs als je geen oven hebt. We hebben een aantal no-bake recepten. Als je apparatuur nodig hebt om een recept te maken, zoals een mixer, staat dat duidelijk bij het recept vermeld.