Crumble Persbericht

Crumble, De lekkerste startup van Nederland

Baking happy moments met de bakboxen van Crumble

Groningen, 13 juni 2019

Drie foodliefhebbers lanceren vandaag het resultaat van twee jaar hard werken en de nodige kilo’s koek, chocola en taart proeven: crumble.nl, de allereerste Nederlandse webwinkel voor bakboxen. Met de makkelijke recepten en verse ingrediënten van Crumble kan iedereen iets lekkers maken.


Wat is Crumble?

Crumble is de eerste online winkel die bakboxen in heel Nederland thuisbezorgt. Alle ingrediënten die je nodig hebt om het gekozen recept te maken, zitten afgewogen en apart verpakt in de box. Je krijgt precies wat je nodig hebt en hoeft dus niets weg te gooien. Geen verspilling van producten die je alleen voor een taart of koek nodig hebt. Het team van Crumble werkt uitsluitend met ingrediënten van goede kwaliteit. Het openmaken van de box alleen al is een feestje!


Gezelligheid en aandacht voor elkaar

Wat het team van Crumble wil bereiken, is dat we een beetje aandacht voor elkaar hebben in deze drukke tijden. Het leven is zo hectisch! Laten we wat tijd voor elkaar maken, samen iets lekkers klaarmaken en ondertussen gezellig met elkaar praten. Niets is heerlijker dan de geur van vers gebak in huis. En als het gebak klaar is, eet je het natuurlijk samen op. Vandaar dat elke box de boodschap uitdraagt: Bake Happy Moments.


Vers, zonder toevoegingen

De bakboxen zijn geen kant-en-klare mixen waar je alleen nog water en een ei aan moet toevoegen. Met Crumble maak je met echte, eerlijke ingrediënten zelf iets lekkers. Bijvoorbeeld chocolate chip koeken, brownies, boterkoek of rocky road. Voor die laatste heb je niet eens een oven nodig. Er zitten geen toevoegingen in de geleverde producten. Alles is puur en echt. Dus beperkt houdbaar. Crumble heeft een slimme manier bedacht om ingrediënten gekoeld te versturen.


Alles is kinderlijk eenvoudig

Zelfs mensen die nog nooit iets hebben gebakken, kunnen shinen met de resultaten van de bakbox. Crumble heeft alleen maar makkelijke recepten uitgewerkt. In maximaal 6 stappen staat precies beschreven wat je moet doen. Er is aandacht voor veganisten en mensen met bepaalde intoleranties, zoals een glutenallergie. En voor mensen met kinderen is Crumble helemaal een uitkomst! Veel recepten kunnen kinderen zelf maken.


Het perfecte cadeau om samen uit te pakken

De bakboxen van Crumble zijn het perfecte cadeau om samen uit te pakken. Eventueel kun je ze bij de ontvanger laten thuisbezorgen. Maar als je ze zelf langsbrengt, kun je meteen samen aan de slag. Bijvoorbeeld met je oma, buurman of vriendinnengroep. Ook voor bedrijven en organisaties is een Crumble box een bijzonder relatiegeschenk. Zij kunnen kiezen voor een persoonlijke kaart voor de ontvanger, die vervolgens met een kortingscode zelf een recept kan uitzoeken in de webwinkel.

Bekijk onze recepten