Zowel de naam als de taart rollen lekker van de tong. En het handigste: je hebt er geen oven voor nodig. We gaan niet doen alsof dit recept een gezond tintje heeft, deze is voor de echte cheat-days. De bodem maak je van oreo’s, de vulling met… ja, ook oreo’s. Maar samen met de slagroom, witte chocolade en de topping van blauwe bessen is de combinatie zo goed! Het recept is het vaakst getest in een springvorm van 22-24cm, maar ook in een kleinere springvorm past hij prima. Het kan dan zijn dat je hem dan wel iets langer in de koelkast moet laten staan. Heb je een grotere bakvorm (25cm+), dan kan je misschien wat koekjes die in de vulling hoorden voor de bodem gebruiken. En let op, je moet minstens 4 uur de taart laten opstijven in de koelkast! Het beste resultaat krijg je als je hem een nachtje in de koelkast laat rusten. Maar ook wij snappen dat dit een praktisch onmogelijke opgave is.
Granen met gluten, lactose, soja, lupine en alle ingrediënten worden in een omgeving verwerkt waar ook noten en pinda's verwerkt worden.